Thuishaven Gytsjerk

  • Centraal gelegen in Gytsjerk
  • Appartementen met veel licht en een ruimtelijke indeling
  • Mooi en duurzaam wonen
  • Onafhankelijk advies van BTER financieel
  • Jouw partner, van de eerste vragen tot de sleuteloverdracht.

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning dicht bij de stad, maar met de ruimte van het buitengebied? Ontdek Thuishaven! 15 nieuwbouwappartementen aan het nieuwe, sfeervolle dorpsplein van Gytsjerk.

BTER financieel is nauw betrokken bij dit project en staat klaar om je te helpen met al je financiële vragen. Een hypotheek voor nieuwbouw heeft namelijk wat extra aandacht nodig, en wij zorgen dat je goed voorbereid bent.

Adviesgesprek plannen

De appartementen

Stel je voor: je doet de deur open en staat direct naast de Albert Heijn en de warme bakker. Elke ochtend de geur van versgebakken broodjes, dat wordt snel een heerlijke gewoonte!

Om de hoek vind je het openluchtzwembad, perfect voor die heerlijke zomerdagen. En als je behoefte hebt aan wat rust, kun je heerlijk wandelen of picknicken in de ongerepte natuur op loopafstand.

Het oude haventje, het eindpunt van de Giekerkervaart, nodigt uit om even te ontspannen. Hier geniet je van de rust en de verbinding met De Moark en verderop de Dokkumer Ee, waar je de natuur ook vanaf het water kunt verkennen.

Bij BTER financieel zijn we er om je te helpen met al je financiële vragen over deze prachtige appartementen. We kijken ernaar uit om samen jouw droom van wonen in Thuishaven werkelijkheid te maken!

Adviesgesprek plannen

Goed voorbereid van start

Wordt dit jouw nieuwe Thuishaven? Bereid je goed voor en doe een financiële check, want de financiering van een nieuwbouwwoning werkt net wat anders dan bij een bestaande woning.

Heb je een gunstige rente? Dan kun je deze meenemen naar je nieuwe hypotheek. Ook is het mogelijk om een overbruggingshypotheek af te sluiten als je je huidige woning nog niet hebt verkocht. En hoe ga je om met eventuele dubbele lasten?

Onze adviseurs zijn ervaren in nieuwbouw en denken mee vanuit jouw situatie. Zo bieden we altijd een financiële oplossing die precies bij jou past.

Wil je meer weten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek met een adviseur bij jou in de buurt. Of bekijk alvast onze handige pagina over nieuwbouw voor meer informatie.

  • Eén aanspreekpunt

  • Onafhankelijk financieel advies

  • Altijd in de buurt

In samenwerking met

 

Gytsjerk als jouw nieuwe thuishaven?

Zie jij jezelf hier al wonen? Blijf op de hoogte en meld je aan op de website van Thuishaven. Plan daarna meteen een adviesgesprek met een adviseur van BTER financieel. Wij denken graag met je mee! Een nieuwbouwwoning biedt namelijk veel voordelen, zoals een korting voor duurzaamheid of de mogelijkheid om je gunstige hypotheekrente mee te nemen. Samen vinden we de beste oplossing voor jouw situatie!

Lees ook: "Bied met zekerheid: Meer kans op jouw droomhuis met een financiële check!"

 

Waarom BTER financieel?

Bij BTER financieel zijn we er speciaal voor jou, de koper, met hypotheekadvies voor nieuwbouwprojecten. We begrijpen dat het een spannend proces kan zijn, en daarom begeleiden onze adviseurs je stap voor stap. We geven je helderheid over je financiële mogelijkheden en voeren grondige checks uit, zodat je met vertrouwen de juiste keuzes kunt maken. Of je nu een starter bent die zijn eerste woning wil kopen of een doorstromer, wij vinden de beste oplossing voor jouw situatie.